注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

敷衍。

我世界縱沒理想 卻要替快樂設想

 
 
 

日志

 
 

by BoBo 點名.  

2008-05-24 22:09:32|  分类: ◆kao.!! |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

点名

前語!

 A.被點到名字啲要在自己bLoG`寫低伱自己個真實答案...

然後刪一個伱最5想要嘅問題再加翻一個伱自己最想問嘅問題...

都喺要組夠20個問題..然後傳俾8個人....[需要列出個8個需要答問題嘅人名]

然後喺個8個人嘅bLoG`入邊進行通知...講俾佢聽..佢被點名了..!!

俾人點佐名嘅人...5可以絕答...完成后..大家都可以得到永遠嘅祝福...!!

 

B.哩8個人要喺自己bLoG`注明喺邊度接到被點名嘅信息....

並且繼續傳俾8個人....等遊戲繼續落去.!!!5可以回傳....

被點名嘅人會得到祝福...並且願望好快會實

現...

 比BO仔点名.

 

1.如果你有一天和暗戀的人一起做任何事(唔包括情侶的行為),你會做咩?

答:咔咔..好豐富噶..朝早去海灘,中午圖書館,晚上去行街,..感謝你陪我24h.

2.伱會因為咩而憎一個人...?

答:唔喋唔吊的人,一d主見都冇,咩都唔介意,也可說是沒什麽執著..

3.如果同時有3個人中意伱..而且個3個都喺朋友..伱會點.?

答:有冇可能咁多啊,掉翻轉就差唔多,如果有的話,儘管對2個唔公平,但喺都同自己有feel個個..

4.最頂唔順自己咩缺點.?

答:頂唔順自己就已經是缺點,,,

5.對於伱自己黎講..伱會將伱愛人擺喺咩位置...?

答:愛人,沒有,if so,sorry,NO.3.(第一是嫲嫲,第二是....)

6.有冇後悔過做過某d嘢,或者愛過某個人..?

答:後悔有q用,愛過某過人有鬼用!

7.如果他/她屋企人5中意伱...伱仲會唔會選擇繼續同佢一齊..?

答:廢話.我喺篝人哋嗰女.唔喺篝渠屋企人啊.(按照小波de ANSWER)

8.如果他/她傷害過伱...但是伱都仲喺好中意她/他....有機會嘅話..伱仲會唔會同翻佢一齊..!?

答:會,除非佢或者我覺得玩夠了...

9.如果可以重新揀過..伱仲會唔會揀翻伱中意嗰個他/她?

答:既然有如果,如果他對我是真的,會的..

10.伱自己最愛嘅人5愛伱喇..伱會唔會自殺.?

答:憑咩,地震都唔想死,有咩理由啊!

11.伱最想得到d咩..?

答:眼淚和愛情~

12.當你中意既人開始薱你無feel.你會點做?

答:我唔想變到阿金咁款,因此.that's all.

13.伱依家有冇遇到伱愛或者中意嘅人.?

答:有啊.有啊..(答到好猴琴~~)

14.如果你遇到一個你愛的人,你會主動和他/她表白嗎?

答:唔會,因為知道一開始就唔會,除非我放棄了..

15.如果必須為愛放棄一樣嘢..伱會放棄咩.?

答:我曾經承諾過,放棄除了生命的所有,,但喺會兌現嗎??

16.如果伱可以對伱最憎嘅人做一樣嘢..伱會做咩.?

答:冇辦法,最討厭的是最愛的,就洗腦吧..

17.和朋友鬧交了,你會怎樣做.?

答:反正都喺我錯先,用time來磨咯..

18.如果大家都很中意对方.但因为某些原因大家不知该如何在一起.这时候该怎么办?

BOBO答:無點噶..提出問題.分析問題.解决問題.咁久得喇(經典回答)

我答:"世界將我包圍,誓死都一起,壯觀得猶如懸崖的婚禮"...就是咁~

19.如果要伱放棄伱一直都好在乎好想得到嘅人或者一樣嘢..伱會點做.??

答:"有陣時,激情捉起手里面會化為灰燼,反而藏在心底而歷久常新.."

20.如果你以前既另外嗰个渠想同番你一齐.你会点..?

答:我沒有以前,別和我談未來..多謝..

....sB,咁害我..明知我99%的事情都未發生...

 

點名?都唔知叫邊個,識得大部分都點了..

死啦..點d佢唔識我,米好尷尬..

點算~~~

 

so..穎.+.志.+.乃.+.fifi.+.洋.+.BO.+.小黑.+.44.比咁多個先啦...拜托啦...我改了第一題..

  评论这张
 
阅读(46)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017